ADINA

Kalas

Publicerad 2016-07-28 11:35:29 i Allmänt,

Igår var det dags för kalas nummer 2 för vår lilla 1-åring! Pappa, farmor, Marie och thindra kom till oss och firade. Vi åt grillad fisk med goda tillbehör och fikade. Annars blev det såklart present-öppning och bad!

Ska visa bilder på alla bra presenter Alexis har fått. Så många bra-att-ha saker vilket är toppen!

En mysig dag och även Uffe tittade förbi😄 Den slutade dock i kaos när jag(klanten själv) råkar tappa mobilen i en springa på altanen.. Där låg den. Och eftersom att vi har komposit så var vi tvungna att ha en speciell bits för att kunna öppna upp altanen så vi fick åka till vår gamla snickare och hämta en sån och sedan fixade jag faktiskt allting själv! Johan fick laga mat medans jag snickrade. Jag är helt klart den händiga i den här familjen 😉

Tack för en mysig dag alla inblandade!

Idag ska jag åka och köpa presenter till Johan. Älskar att jag skjutit på det in i det sista då han fyller år imorgon.. I tisdags fick jag förresten för mig att klippa av håret till nyckelbenen! Inte haft så kort hår sedan 2011... Känns konstigt men ändå befriande. Och jag kan säga att det behövdes :) Bild på det kommer också vartefter!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela