ADINA

Orkar inte mer.

Publicerad 2012-11-29 21:37:00 i

Nu ska ni få höra om min riktigt pissiga dag. Började med mardrömmar och dålig sömn vilket gjorde att jag trodde att min mobil skämtade med mig när den ringde imorse...Därefter möttes jag av regn, kyla och storm på vägen till jobbet. Väl på jobbet möttes jag av vår distriktschef och det var nu det riktiga helvetet började..

 

För er som inte vet fick jag för två veckor sedan reda på att Vero Moda butiken jag jobbar i ska stängas igen då vi har 4 stycken i stan.. Lotten föll på vår butik och jag har sedan dess varit ovetande om jag ska sluta i Januari eller bli flyttad till annan butik. När jag träffade DC:n idag meddelade hon såklart att jag är en av de som får gå. Sist in, först ut. Hade räknat med det men det var ändå tungt att få det svart på vitt. 

 

När jag smält den smällen kom nästa. Pernilla som skulle jobba kväll var sjuk och tjejens bil som skulle hoppa in för henne startade såklart inte=heldag för mig, ensam i butiken. Fick bara springa iväg och slänga i mig en lunch lite snabbt.

 

Efter jobbet hade fina Johan lovat mig McDonalds som plåster på såren. Jag har nog aldrig längtat så mycket till att dagen ska ta slut. Han hämtade upp mig och vi var äntligen på väg men fick punka på bilen, och ingen dålig heller. Det var bara att vända och rulla hemåt i 10km/h.. Tror ni jag mådde bra?

 

Som tur är tog han en promenad och köpte donken nere i city istället medans jag kröp ner i soffan och väntade.

 

Jag hoppas på en bättre dag imorgon, sämre kan den omöjligt bli. Och då är det trots allt fredag! Även om en jobb-helg väntar mig, längtar jag.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela