ADINA

Bye Fort Lauderdale. Hello miami & caribbean

Publicerad 2015-01-23 16:08:14 i Allmänt,

Nu ska vi strax checka ut från hotellet här i fort lauderdale och åka vidare mot miami :) imorgon är vi på Bahamas vid den här tiden, känns ju skönt! Jag kommer dock inte ha något vidare internet så räkna inte med allt för mycket uppdateringar:)

Igår solade och badade vi. På kvällen gick vi till en mexikansk restaurang där vi fick in hur mycket mat som helst! Så mysigt ställe verkligen. 











Imorse fick jag mitt första blodsockerfall denna graviditet. Vi försökte dra ut på frukosten lite eftersom vi inte kommer äta lunch förrän på båten lite senare i eftermiddag men det var inte så smart.
Precis innan vi fick in frukosten svartnade allt för ögonen, jag blev helt yr, svimfärdig, illamående, svettig osv. Så äckligt! 
Jag har haft extrem tur då jag bara spytt en enda gång under dessa 15 veckor men har känt av att jag behöver äta ofta. Så att göra någonting innan frukost kan jag glömma det närmsta halvåret..:)

Har förresten glömt visa våran shopping, det mesta är Johans. Jag var ganska lugn i år då jag inte vet vilken storlek jag ska köpa.. Men lite grejer hittade jag.. Och vi kunde inte låta bli dessa små bebisskor. Hur söta?!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela