ADINA

Mammaledigt

Publicerad 2015-10-30 17:49:32 i Allmänt,

Besiktningen gick bra. Därefter har jag och Alexis haft egentid :) Vi har myst i mängder! Han fick testa på ersättning för andra gången i sitt liv och det var inga problem nu heller. Skönt inför morgondagen då farmor ska vara barnvakt. Jag ska hem till en tjejkompis där det vankas tjejfest och Johan ska träffa sina vänner. Gissa vem av oss som får vara nykter? Jag såklart haha! Men jag ammar ju så det är väl ganska självklart.

Vi tjejer tar nog lite mer ansvar över lag. Jag skulle aldrig kunna lämna bort Alexis klockan 17.00 på eftermiddagen för att sedan veta att både jag och Johan ska dricka, vilket gör att ingen kan hämta honom om det skulle vara något (det gick ju inte så bra sist.) Det blir ju skillnad när han har haft barnvakt några gånger och man vet att det funkar men skulle aldrig ta risken nu :) 

Jag vet heller inte hur det är med amning och alkohol. Vissa säger att man kan ta något glas vin om man vill ibland medan andra påstår att det går ut i mjölken och är skadligt för barnet. Det skulle iallafall kännas väldigt konstigt att amma efter ett glas men det är säkert många som gör så ☺️

Nu ska vi laga middag. Ikväll blir det kött, grill-ost, vitlökschampinjoner, bearnaisesås och pommes. Hörs

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela